کاکا کدو حلوای یا کاکای کوئی یكی از دسرهای ساده و لذیذ (شیرینی های سنتی و محلی گیلانی) گیلانی (شمال ایران) است كه در مجالس دوستانه (مخصوصاً مجالس روستایی) برای عصرانه طبخ و همراهی می شود. توسط چای یا چای سرو می شود. ماده اصلی این دسر سنتی ایرانی کدو، آرد گندم، شکر، تخم مرغ به همراه چاشنی های سنتی مانند دارچین و هل است. برای پخت و بافت بهتر به آن شیر و ماست اضافه می کنند. و در آخر به صورت کتلت در روغن سرخ می شود. مردم روستاهای شمال ایران این غذا را بیشتر در فصول سرد سال برای بهره مندی از خواص عالی کدو تهیه می کنند. اگر شما هم به آشپزی ایرانی (غذاهای ایرانی - غذاهای گیلانی) علاقه دارید، حتما در کانال یوتیوب ما، کانال آشپزی روستایی ایرانی عضو شوید. معرفی پخت کاکا کدو حلوایی در روستای ایران : 00:00 برداشت گل گاوزبان در شمال ایران (اشکورات رودسر) : 00:15 آغاز آشپزی روستایی در گیلان : 01:05 برداشت آب از چشمه روستا : 01:39 پخت غذاهای ایرانی در روستا : 04:15 دم کردن دمنوش گل گاوزبان : 07:04 دسر خوشمزه ایرانی (غذاهای ایرانی) : 09:51 - اگر به آشپزی گیلانی و زندگی در فضای روستایی شمال ایران عل