آماده سازی مواد اولیه: شیر: 1 لیوان نوتلا: 2 تا 3 قاشق غذا خوری خامه زده شده : 2 تا 3 قاشق غذا خوری طرز تهیه: خامه زده شده سنگین را داخل مخلوط کن بریزید و آنقدر هم بزنید تا خامه فرم بگیرد و سبک شود. سپس نوتلا را به خامه زرده شده اضافه کنید و خوب هم بزنید و زمانی که خوب مخلوط شدند شیر را به آنها اضافه کنید. و ترکیب نوتلا و خامه را با شیر خوب مخلوط کنید. اگر هم دوست داشتید میتوانید از یخ هم استفاده کنید و چند تکه یخ هم داخل شیر نوتلای خود بریزید