خورش سیب آلو یکی از خورش‌های پر خاصیت اصیل ایرانی است و دستورالعمل‌های متنوعی دارد. این خورش برای آن‌هایی که غذا‌های شیرین دوست دارند، پیشنهاد بسیار خوبی است. ««« چند نکته »»» سیب خرد شده را داخل مقداری تفت بدهید و فقط برای چند دقیقه تفت دادن را انجام دهید چون اگر بیشتر طول بکشد طعم سیب گرفته می‌شود و با هم زدن تکه تکه و له می‌شود و ظاهر زیبایی ندارد اگر به اندازه سرخ شود، باعث می‌شود که بافت سیب انسجام بیشتری داشته باشد و وقتی می پزد داخل آب خورشت باز نشود. در صورت دلخواه می توانید در پخت این خورشت از لپه هم استفاده کنید و در ابتدای پخت بریزد و زمان بدید همراه گوشت شما بپزد یا به صورت جداگانه بپزید و اضافه داخل مقداری کره یا روغن تفت بدهید و فقط برای چند دقیقه تفت دادن را انجام دهید چون اگر بیشتر طول بکشد طعم سیب گرفته می‌شود. اگر به اندازه سرخ شود، باعث می‌شود که بافت سیب انسجام بیشتری داشته باشد و وقتی می پزد داخل آب خورشت له نشود. در صورت دلخواه میتوانید از لپه هم در پخت این خورشت استفاده کنید و در ابتدا همراه با گوشت ها بریزید و زمان بدهید بپزد یا جداگانه بپزید و اضافه کنید .

خورش سیب سیب خورشت سیب آلو سیب و آلو خورشت سیب

1 ماه پیش در دسته بندی آشپزی مدت زمان 03:47