کیک-اسفنجی-عالی-و-خانگی-برای-تولد کیک-اسفنجی-۸-تخم-مرغی-با-پف-زیاد کیک-اسفنجی-مناسب-خامه-کشی مواد لازم: تخم مرغ ۸ عدد وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری شکر ۲۰۰ گرم(۱ لیوان) نصف لیوان را با سفیده بهم بزنید و نصف لیوان باقیمانده را با زرده بهم بزنید آرد سفید ۲۰۰ گرم(۱ونیم لیوان) آب جوش ۴ قاشق غذاخوری بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری طرز تهیه: برای تهیه کیک ساده اسفنجی ابتدا فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می‌کنیم تا زمانی که مایه کیک آماده شد، برای گرم شدن فر معطل نشویم .سپس تمام مواد اولیه را ۱ ساعت قبل از شروع کار داخل دمای محیط قرار می‌دهیم تا هم دمای محیط شوند. زرده و سفیده تخم مرغ را جدا می‌کنیم. سفیده‌ها را ابتدا با دور تند همزن بزنید تا کمی کف کند سپس نصف شکر را بتدریج اضافه کنید و با سرعت تند همزن بزنید تا کاملا حجیم بشه و فرم بگیره یعنی زمانی که شما کاسه را بر می‌گردانید سفیده از ظرف بیرون نریزد. زرده را به همراه وانیل و مابقی شکر ،داخل کاسه ریخته و با همزن بزنید تا از لختگی خارج شود و کرم رنگ شود .سپس آب جوش را سریع اضافه کرده و در این مرحله باید سرعت عمل داشته باشید و خیلی تند ه