۱ لیتر شیر نصف لیوان غ شکر (این دسر بسیار کم شیرین هست اگر دوست داشتین میزان شکر رو تا ۱ لیوان اضافه کنید) ۱ ق غ پودر نسکافه فوری (جایگزین میتونید ۲ ق غ پودر کاکائو استفاده کنید) ۲ ق غ پودر نشاسته ذرت ۲ ق غ آرد سفید ۱ ق غ پودر ژلاتین (در صورت حذف پودر ژلاتین ۲ ق غ پودر نشاسته دیگر به مواد اضافه کنید) همرو باهم ترکیب کنید و رو حرارت ملایم مدام هم بزنید تا به جوش بیاد ۱ بسته خامه صبحانه اضافه کنید داخل ظرف مناسب بیسکوییت بچینید و از مواد بریزید همینطور ادامه بدین تا ظرف پر شه من از دو رنگ بیسکوییت استفاده کردم و چون مواد داغ هست نیاز نیس بیسکوییت هارو مرطوب کنید(کلا ۲ بسته برای یک ظرف پیرکس ۱۵ در ۲۵ ) حداقل ۳ ساعت داخل یخچال بزارید بعد بیرون بیارید و تزیین کنید (من از شکلات رنده شده استفاده کردم) مرسی که با دیگچه همراه بودین