ته چين بادمجان و گوشت ته چين يكي از خوشمزه ترين و مجلسي ترين غذاهاي ايراني است كه انواع مختلف دارد و به روشهاي مختلف پخت مي شود. امروز ته چين گوشت و بادمجان درست كردم. ته چين مرغ با روشهاي مختلف قبلا آموزش داده شده است. ته چين ته چين مرغ ته چين بادمجان و گوشت چرخكرده مواد لازم ته چين گوشت چرخ كرده و بادمجان گوشت چرخكرده ٢٠٠ گرم بادمجان ٢ عدد پياز ١ عدد رب گوجه فرنگي ١ قاشق غذاخوري برنج ٣ پيمانه روغن ١/٤ پيمانه ماست چكيده ١ ليوان تخم مرغ ١ عدد زرده تخم مرغ ٣ عدد نمك و فلفل سياه، پودر سير پودر هل و دارچين زعفران دمكرده ته-چين بادمجان آشپزي طرزتهيه ته-چين-بادمجان-گوشت