مواد لازم برای تهیه شیرینی نخودچی آرد نخودچی پودر قند روغن پودر هل و زنجبیل شیرینی نخودچی با اصالت خاص خود در نقاط مختلف کشور طرفداران خاص خود را دارد. اصالت شیرینی نخودچی متعلق به استان قزوین بوده و همانطور کهِ از نامش پیداست ماده اصلی آن آرد نخودچی خواهد بود. این شیرینی بیشتر در زمان عید باستانی نوروز تهیه شده و شما بهراحتی و با دستورهای مختلفی که در این مقاله بیان شده، خواهید توانست بهترین شیرین نخودچی را آماده کنید. علاوه بر تهیه شیرینی نخودچی که کار سختی هم نیست، مصرف آن در دورهمیها، مهمانیهای عصرانه و دیدوبازدیدهای عید نوروز در کنار دوستان و خانواده لذتبخش خواهد بود. شیرینی نخودچی با روشهای متفاوت اما مواد اولیه تقریباً یکسان تهیه خواهد شد.