مرغ پروتزی stuffed chicken مواد لازمش رو بگم: یه سینه مرغ یه فلفل دلمه ای کوچیک چهار تا قارچ پنجاه گرم پنیر پیتزا ادویه های مرغ فلفل سیاه و پاپریکا و پودر سیر و پودر پیاز و آویشن و نمک هرکدوم یک سوم قاشق چایخوری ادویه های مواد داخل مرغ فلفل سیاه و پودر سیر و نمک یک سوم قاشق چایخوری - نکاتش رو بگم: ۱-این مقدار پنیر و قارچ و فلفل دلمه ای مواد برای دوتا الی سه تا سینه مرغ هستش من یدونه دیگه هم پشت صحنه درست کردم ۲-اگر خواستید بدون فر درست کنید مرغ رو بعد از پر کردن تو تابه داغ با حرارت کم و روغن یکم بیشتر و در بسته بذارید بپزه و هر طرفش باید ده دقیقه پخته شه (برای هرطرف مرغ قبل از بستن در تابه یکم آب بریزید که بخار آب هم کمک کنه به پختنش) ۳-میتونید بجای پنیر پیتزا از پنیر خامه ای استفاده کنید و حتی اسفناج پخته شده هم اضافه کنید به مواد داخل مرغ. ۴-حرارت برای تستر ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه باید بمونه و برای فر ۲۰۰ درجه و اون هم ۱۵ الی ۲۰ دقیقه.حتما هم از قبل کرم کنید دستگاه رو - سوالی داشتید در خدمتم ️ مرغ مرغ-شکم-پر استاف-چیکن غذا غذای-خانگی غذای-سالم stuffed-chicke

اشپزی جالب مرغ

1 سال پیش در دسته بندی آشپزی مدت زمان 01:43