شور گل کلم یا کلم شور یکی از خوشمزه‌ترین ترشی هایی هست که میتونید خیلی راحت درست کنید و در کنار هر غذایی از خوردنش لذت ببرید. مواد لازم برای نیم کیلو گل‌کلم: - گل‌کلم: 500 گرم - هویج: 2 عدد (معمولاً حدود 150-200 گرم) - فلفل سبز: ۱ عدد (در صورت تمایل می‌توانید بیشتر کنید) - زردچوبه: 1 قاشق چای‌خوری - سیر: 4-5 حبه (اختیاری) - سرکه: 120 میلی‌لیتر (1/2 پیمانه برای هر لیتر آب) - نمک: 2 تا ۳ قاشق غذاخوری برای هر لیتر آب - آب: به مقدار لازم برای پوشاندن مواد طرز تهیه: - گل‌کلم را به تکه‌های های کوچک یا بزرگ تقسیم کنید. بعد با کمی نمک یا سرکه داخل آب بزارید بعد ۱۰ دقیقه آبکش کنید. - هویج‌ها شسته و پوست بکنید و به صورت حلقه‌ای یا خلالی برش دهید. - فلفل سبز را شسته و به دو نیم تقسیم کنید (در صورت تمایل می‌توانید تخم‌های فلفل را خارج کنید). - سیرها را پوست بگیرید و در صورت تمایل به صورت درسته یا کمی خرد شده در شور استفاده کنید. - در یک قابلمه بزرگ، آب را به اندازه کافی بریزید تا مواد شور در آن غوطه‌ور شوند. - برای هر لیتر آب، 2 تا ۳ قاشق غذاخوری نمک و 1 قاشق چای‌خوری زردچوبه را اضافه کنید. - آ

ترشی بانوان ترشی و مربا طرز تهیه ترشی شور گل کلم شوری

1 ماه پیش در دسته بندی آشپزی مدت زمان 01:41