از بین انواع مربا و مارمالاد، مارلاد توت فرنگی یکی از جذابترین هاست. البته اصولا آدم ها دو دسته هستن! بعضی ها دوست دارن موقع خوردن مربا تکه های میوه رو زیر دندونشون حس کنن. اما بعضی ها هستند که ترجیح میدن مربا صاف و یکدست باشه و میوه هاش زیر دندون نیاد. برای همین هم این جور افراد مارمالاد توت فرنگی رو به مربای توت فرنگی ترجیح میدن. در ضمن اگه بخواین مربا رو با کره بادوم زمینی کرانچی سرو کنید و به قول آمریکایی ها ساندویچ PBJ درست کنید، مارمالاد گزینه بهتریه. درست کردن مارمالاد هم مثل مربا خیلی ساده هست. فقط کافیه توت فرنگی ها را تمیز بشویید و خرد کنید و با شکر ترکیب کنید و برای یک شب در یخچال بگذارید و وقتی توت فرنگی ها آب انداختن داخل میکسر بریزید و میکس کنید. میکس توت فرنگی را داخل قابلمه روی شعله ملایم بگذارید و کف روی آن را تا حد امکان بگیرید تا مارمالاد شفافی داشته باشید. بعد از حدود بیست دقیقه مارمالاد که به غلظت رسید از روی حرارت بردارید و بعد از خنک شدن داخل شیشه مربا بریزید و تا یکسال در یخچال نگهداری کنید. مواد لازم توت‌فرنگی یک کیلو شکر یک کیلو البته اگر دوست دارید مارمالا