سلام دوستای خوبم، با آموزش شیرینی خشک خوشمزه مخصوص عید نوروز در خدمتتونم. مواد لازم برای حدود ۲۰ عدد شیرینی: کره یا مارگارین ۱۰۰ گرم پودر قند ۶۰ گرم ( حدود یک سوم لیوان) زرده تخم مرغ ۳ عدد آرد سفید ۱۸۰ گرم (حدود یک و یک سوم لیوان) وانیل یک چهارم قاشق چایخوری شکلات و پودر نارگیل و پودر پسته به میزان لازم برای تزئینش در ابتدا بگم که معیار گرم معیار درستی برای پخت شیرینی پزی هست و معیار لیوان تقریبی هست ، برای داشتن شیرینی با کیفیت با گرم پیش برید. مواد به دمای محیط برسه. بسته به اندازه ای که درست میکنید تعداد متغیره ، برای من ۲۰ عدد شیرینی به وزن حدود ۴۰۰ گرم شد . بهتره روغن جامد رو جایگزین کره نکنید در صورت جایگزینی حدود ۸۰ گرم روغن جامد استفاده کنید . بدون فر ، در فر دست ساز یا تابه دو طرفه روی گاز میشه پخت.