مواد اولیه: برنج:2/1 پیمانه گوشت گوسفندی:200 گرم آب گوشت:1لیوان پیاز داغ:2 پیمانه ماش:2/1 پیمانه بلغور:2/1 پیمانه عدس:2/1 پیمانه لوبیا چشم بلبلی:2/1 پیمانه لوبیا قرمز:2/1 پیمانه فلفل سبز:1 یا 2 عدد دارچین:1 قاشق مربا خوری روغن:به مقدار نیاز نمک ، فلفل و زردچوبه:به مقدار لازم پیاز داغ:1پیمانه طرز تهیه: تمام حبوبات را جداگانه از چند ساعت قبل خیس کنید و طی آن چند بار آب آنها را عوض کنید .برنج را هم بشویید. سپس تمام حبوبات را به همراه برنج ، آب گوشت و مقداری از پیاز داغ ( مقداری برای تزیین نگه دارید) در قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بپزند. بعد از کمی پخته شدن مواد ، نمک ، فلفل و زردچوبه را به داخل بقیه مواد اضافه کنید. فلفل سبز وگوشت را پس از پختن ، ریش ریش و یا له کنیدو با کمی روغن تفت دهید و بعد دوباره داخل آش بریزید. برای تزیین آش از پیاز داغ و دارچین استفاده کنید. اگر لازم بود آش لعاب بیشتری داشته باشد .میتوانید مقداری آرد در آب سرد حل کنید و داخل آش بریزید.