سینه مرغ ۴۰۰ گرم سیر دو حبه تخم مرغ یک عدد گلوتن ۲۰ گرم نشاسته ذرت یک ق غ شیر خشک شور ۱۰ گرم نمک ۱۰ گرم روغن ۶۰ گرم آب سرد ۸۰ گرم ادویه ها شامل : پودر تخم گشنیز ۵گرم فلفل قرمز۲ گرم جوز هندی ۱ گرم اسانس پاپریکا مایع و دود در حد چند قطره پسته خام خیس خورده به اندازه دلخواه اول مرغ و سیر رو چند دقیقه با غذاساز مخلوط کنید بعد تخم مرغ رو اضافه کنید و مجددا یک دقیقه مخلوط کنید بعد ادویه ها و مواد خشک رو اضافه کنید و ۲ دقیقه مخلوط کنید در نهایت آب یخ و روغن و اسانس دود و پاپریکا رو کم کم اضافه کرده و مخلوط کنید تا مواد کاملا حالت چسبنده بشه پسته هارو با نشاسته ذرت ترکیب کنید و اضافه کنید و با قاشق هم بزنید و در قالب بریزید و ۱ ساعت درون قابلمه به همراه آب بپزید مراقب باشید که ذره ای آب وارد ظرف ژامبون حین پخت نشه بعد از پخت ۲ ساعت درون یخچال بگذارید و بعد برش بدین