خورش-ریواس-پریسا مواد لازم : نعناع ۵۰ گرم جعفری ۲۰۰ گرم پیاز متوسط ۲ عدد ریواس تازه ۴۰۰ تا ۵۰۰ گرم روغن مایع به اندازه کافی گوشت خورشتی ۳۰۰ تا ۴۰۰ گرم رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی دستور: ابتدا پیازها را پس از اینکه پوست گرفتید به صورت نگینی ریز خرد کنید. در ادامه یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن مایع داخل قابلمه بریزید و صبر کنید تا روغن داغ شود سپس پیاز خرد شده را اضافه کنید. پیاز را به حدی تفت دهید که نرم شود در همین حین گوشت خورشتی ،فلفل و زردچوبه را اضافه میکنیم و خوب سرخ میکنیم.آب میریزیم و میگذاریم تا بپزد. سبزی جعفری و نعنا را پاک کرده، میشوریم و خشک میکنیم،سپس خرد کرده و سرخ میکنیم. رب را کمی تفت میدهیم. سبزی سرخ شده و رب را به گوشت های پخته شده اضافه میکنیم و ۴۰ دقیقه میگذاریم بپزد. ریواس را پوست میگیریم و میشوریم و خشک کرده و ۳،۴ دقیقه تفت میدهیم (خورش جا افتاد)و به خورش به همراه نمک اضافه میکنیم. ۱۵ تا ۲۰ دقیقه لازم است تا ریواس ها بپزد. ️خورش ریواس خورش کم آبی است️ نوش نگاه زیباتون

آشپزی سنتی آشپزی ایرانی خورش ریواس ریواس خورش

1 سال پیش در دسته بندی آشپزی مدت زمان 01:12