واسه تهیه این کیک ژله ای خوشمزه بهتره که فقط از سفیده تخم مرغ استفاده بشه تا کیک رنگش سفید بشه و رنگ ژله بیشتر خودشو نشون بده ولی با تخم مرغ کامل هم میشه که توضیحشو نوشتم،،،،،، طعمشم فوق العاده مطبوع یعنی آخرت خوشمزه گیه اصلن مگه میشه کیک و ژله و خامه با هم یکجا باشن و طوفان خوشمزه گی به پا نکنن،،،،،،، مواد لازم:،،،،، ژله با طعم دلخواه..... یک بسته + یک و یکچهارم پیمانه آب جوش،،،،،، روغن مایع.... نصف پیمانه،،،،،،، شکر.... نصف پیمانه،،،،،،، سفیده ی تخم مرغ متوسط... سه عدد، همدمای محیط باشه یا ( دوتا تخم مرغ کامل، سایز متوسط)،،،،،،، ارد....۲۰۰ گرم(۱ پیمانه + نصف پیمانه سرپر)،،،،،،، وانیل.... یک ق چایخوری ،،،،،،، بکینگ پودر.... یک قاشق مرباخوری ،،،،،، شیر.... ۱۴۰ گرم(دوسوم پیمانه)+ دو قاشق غذاخوری روغن مایع،،،،،،، خامه برای تزیین کیک .... ۲۰۰ گرم + یکچهارم پیمانه شکر،،،،،،، . . برای دیدن همه ی آموزشهایی که میذارم کانال آپارات منو دنبال کنید، لینک کانال: . . . . . طرزتهیه-کیک آموزش-کیک کیک کیک-عصرانه کیک-ساده کیک-صبحانه کیک-شکلاتی کیک-وانیلی کیک-میوه-ای کیک-خامه-ای کیک-بدون-فر پیتزا