سلام، امروز با آموزش پخت برنج به روش کته در خدمتتونم. مواد لازم برای دو نفر: برنج دو پیمانه آب سرد ۳ پیمانه نمک ۲ قاشق چایخوری روغن ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری اولین مرحله شستن برنج است، برای اینکه موقع پختن به شکل دانه دانه باشد و به هم نچسبند و نهایتاً سفید باشد. دو تا سه بار شستن کافی است. اگر برنجی که استفاده می کنید هندی است باید نزدیک ۲۰ دقیقه آن را نم کنید، برای برنج ایرانی ۱۰ دقیقه خیس خوردن کافی است. برنج هایی که زود از هم وا می روند را نباید نم کنید و بلافاصله بعد از شستن آن را بجوشانید. در این مرحله لزومی به اضافه کردن نمک به آب نیست. از آب گرم برای نم کردن برنج استفاده نکنید، زیرا باعث له شدن در طول پخت می شود. مرحله دوم انتخاب قابلمه درست است. باید ظرفی را انتخاب کنید که برنج شما تنها یک سوم آن را پر کند، وگرنه بخاطر کوچک بودن قابلمه کته شما شفته می شود. مرحله سوم اضافه کردن مقدار درست آب به برنج است. در این مرحله باید برنج شسته شده را به شکلی در قابلمه بریزید که بصورت یکدست ته ظرف را بگیرد. بعد انگشتان را روی سطح برنج بگذارید و شروع به اضافه کردن آب کنید، آنقدر آب بریزید