تهیه پفپفی یلدایی با استفاده از پودر ژله سبز و قرمز یک روش ساده و جذاب برای داشتن دسری به رنگهای نمادین یلداست. مواد لازم: برای لایه سبز: پودر ژله سبز (مثل ژله طالبی یا کیوی)۱ بسته + یک قاشق غذاخوری شکر + نصف لیوان آب سرد برای لایه قرمز: پودر ژله قرمز (مثل ژله انار یا هندوانه) ۱ بسته + یک قاشق غذاخوری شکر + نصف لیوان آب سرد پودر نارگیل: به مقدار لازم طرز تهیه: آماده کردن ژله سبز: یک بسته ژله سبز را با ۱ قاشق غذاخوریشکر و نصف لیوان آب سرد مخلوط کنید و روی بخار کتری قرار دهید تا کاملاً حل شود. مخلوط ژله سبز را با همزن برقی بزنید. هم زدن را ادامه دهید تا ژله سفید، حجیم و پفدار شود (حدود ۱۰ دقیقه). یک قالب مناسب را با پودر نارگیل بپوشانید. ابعاد ظرف من ۱۸×۱۳ و با ارتفاع ۴ سانتیمتر بود. لایه سبز را داخل قالب بریزید و سطح آن را صاف کنید. قالب را ۱۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا کمی خودش را بگیرد. آماده کردن ژله قرمز: مانند ژله سبز، یک بسته ژله قرمز را با ۱ قاشق غذاخوری شکر و نصف لیوان آب سرد مخلوط کنید. روی بخار کتری قرار دهید و هم بزنید تا ژله و شکر حل شود. مخلوط ژله قرمز را با همزن بر