قرابیه سوغات معروف شهر تبریزه که خیلی طرفدار داره خیلی هم ساده درست میشه ۲۰۰ گرم بادام درختی رو با آب جوش یک ساعت خیس کنید پوستش رو بگیرید به همراه ۱ لیوان شکر ۲ تا سفیده تخم مرغ کوچک داخل غذاساز میکس کنید داخل همزن بریزید و کمی وانیل و نصف ق چ آب لیموترش تازه و ۱ عدد سفیده تخم مرغ دیگه اضافه و ۳ دقیقه هم بزنید غلظت مواد باید به این صورت باشه اگر خیلی شل بود چند ق آرد برنج اضافه کنید (در ریختن سفیده تخم مرغ حواستون باشه و کم کم اضافه کنید)(و اگر موادتون خیلی سفت بود سفیده بیشتری اضافه کنید) داخل قیف بریزید روی کاغذ روغنی پایپ کنید من سایز کوچیک زدم که تعداد بیشتری شیرینی بهم بده روش پسته و خلال بادوم بریزید و بزارید تو فر ۱۷۰ درجه یه مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه از کاغذ جدا کنید من تو دو سایز درست کردم. این شیرینی کنار یه چایی داغ واقعا میچسبه