طرز تهیه کوکو/طرز تهیه کوکو بادکوبه ای/کوکو بادکوبه ای/کوکو یکی از غذاهای محبوب خطه شمال کشور که بیشتر در مهمانی‌های رسمی و مراسم عروسی طبخ می‌شود، کوکو مرغ یا بادکوبه است. مرغ، تخم مرغ و آب‌لیموی تازه مواد اصلی تشکیل دهنده این کوکوست. از آنجا که مرغ اصلی‌ترین ماده در ترکیبات کوکو بادکوبه است، می‌توان گفت که این کوکو ارزش غذایی بالایی دارد و یک وعده غذایی کامل محسوب می‌شود. اگر به طبخ کوکو‌های جدید و متنوع علاقه‌مند هستید، در ادامه این مطلب با آموزش کوکو بادکوبه با ما همراه باشید. سلام به دوستان و همراهان همیشگی... فاطمه حیدری هستم...امروزم با آموزش کوکو بادکوبه ای در خدمتتون هستم...پس لطفاً تا انتهای ویدیو با من همراه باشین... فصل ها: مقدمه۰۰:۰۰ مواد مورد نیاز۰۰:۱۷ پختن مرغ۰۰:۲۰ سرخ کردن سیب زمینی و پیاز۰۰:۴۰ ترکیب کردن مواد۰۱:۳۵ سرخ کردن کوکو۰۲:۲۲ مرحله نهایی۰۳:۰۵ طرز-تهیه-کوکو طرز-تهیه-کوکو-بادکوبه-ای کوکو کوکوبادکوبه کوکو بادکوبه,کوکو بادکوبه ای,کوکوی بادکوبه ای گیلان,طرز تهیه کوکو بادکوبه,طرز تهیه کوکوی بادکوبه مجلسی,کوکوی بادکوبه گیلان,طرز تهیه کوکو بادکوبه گیلانی,طرز تهیه کو