نکات مهم که باید در مورد این نوع پخت‌ها بدانید و رعایت کنید این است که کاملا درب ظرف را با دو لایه کاغذ و فویل بپوشانید و لبه‌ها را ببندید تا بخار در ظرف حبس شده و به فرآیند پخت کمک کند اگر بخار از ظرف خارج شود خیلی زود غذا آب از دست می‌دهد و میسوزد. حتما بعد از یک ساعت پخت در فر یا روی شعله هر نیم ساعت چک کنید و اگر آب کم بود کمی آب جوش اضافه کنید. زمان تقریبی پخت بین دو‌تا سه ساعت هست با همین روش میتوانید مرغ و گوشت قرمز را هم بپزید.

بوقلمون مرغ جوجه رستوران آشپزی

1 روز پیش در دسته بندی آشپزی مدت زمان 06:08