مرغ-پرتقالی مواد لازم: مرغ ۳ تکه آب پرتقال طبیعی ۱ ونیم لیوان پیاز ۱ عدد زعفران ۶ قاشق غذاخوری(۳ قاشق برای مزه دار کردن مرغ و ۳ قاشق برای داخل خورش) آبلیمو ۲ قاشق غذاخوری در صورت نیاز شکر ۱ قاشق غذاخوری در صورت نیاز زرشک و خلال پسته مقداری به دلخواه نمک،فلفل،زردچوبه،روغن به میزان لازم طرز تهیه: انتخاب پرتقال مناسب برای این غذا خیلی مهم است، حتما از پرتقال های پر آب و ساده استفاده کنید. اگر از پرتقال هایی مثل پرتقال تامسون استفاده کنید، احتمال تلخ شدن غذای شما وجود دارد. مهم ترین نکته در تلخ نشدن مرغ پرتقالی، انتخاب پرتقال مناسب است. آب پرتقال را گرفته و از صافی رد می کنیم تا هسته ها و پالپ های آن جدا شود. مرغ ها را با ۳ قاشق غذاخوری زعفران،نمک،فلفل،زردچوبه مزه دار کنید. داخل قابلمه ای روغن بریزید و مرغ ها رو سرخ کنید.مرغ ها رو از قابلمه خارج کنید و داخل همون قابلمه،پیاز را ریز خرد کنید و با روغن سرخ کنید تا سبک بشه.سپس مرغ های سرخ شده را روی پیاز ،بچینید.سه قاشق غذاخوری زعفران وآب پرتقال بریزید و یک ساعت و نیم زمان بدید تا مرغ آماده بشه. زمانی که شما این غذا را با پرتقال های تر