طرز تهیه فلافل ویژه ، آموزش آشپزی با ماهی صفت اگه همه غذاهای گیاهی همینقدر خوشمزه و جذاب باشه من حاضرم گیاهخوار بشم دیروز خیلی کار داشتم تا نوبت صداگذاری دستور فلافل رسید دیگه دیروقت بود شیطونه داشت گولم میرد بخواب فردا صبح انجامش بده ولی گوش نکردم خلاصه صداگذاریش ساعت ۲ نیمه شب انجام شد، الان خدمت شماست️ فکر میکنم تو ویدئو همهچیو گفتم اما برای دوستان ناشنوا، کم شنوا اندازه موادو میگم. نخود از قبل خیس خورده ۳۰۰ گرم سیب رمینی متوسط خام ۱ عدد پیاز درشت ۱ عدد سیر ۴ حبه جعفری خرد شده ۵۰ گرم نمک و فلفل به میزان دلخواه فلفل قرمز، زیره، تخمگشنیز از هرکدام یک قاشق مرباخوری جوش شیرین ۱ قاشق چایخوری روغن مخصوص سرخکردنی نکته خاصی نداره فقط حتما از ۲۴ تا ۴۸ ساعت قبل نخود رو خیس کنین و چندین بار آبشو عوض کنین. بعد از اینکه مواد فلافل آماده شد حتما یکی دوساعتی بذاریدش یخچال. روغن داغ داغ باشه اما وقتی فلافلهارو انداختین تو روغن حتما حرارتشو کم کنین تا قشنگ مغزپخت بشه. اگه دستگاه ایرفرایر دارین که دیگه چه بهتر تو اون درست کنین خیلیم سالم و بهتر نکته مهم و آخر، نووووش جونتون️