۱ عدد پیاز خرد شده رو کمی تفت بدید (۴ تکه )مرغ هار‌و هم اضافه و دو طرفش رو تفت بدید داخل همون تابه ۱ ق غ رب ۱ ق چ زردچوبه رو ۳ دقیقه تفت بدید ۱عدد عصاره مرغ (یا هر ادویه که دوست دارین) و آب اضافه کنید درش رو ببندید تا ۳۰ دقیقه بمونه برنج رو هم با روغن و زعفرون دم بزارید بعد از ۳۰ دقیقه به مرغ ها زعفرون و قیصی آلو خورشتی اضافه کنید (تعدادش سلیقه ای هست ولی از هر کدوم ۷ عدد کافیه) درش رو ببندید و اجازه بدید مرغ ها بپزه و آبش غلیظ شه برنج رو برگردونید و در کنارش خورشت خوشمزمون رو سرو میکنیم به به چی شد واقعا که بی نظیر شده عطر این خورشت آلو هوش از سر آدم میبره نوش جان