اگه شیرینی نارگیلی پست قبل رو درست کردین سه تا زرده ی تخممرغ رودستتون میمونه که میتونید این پفکی گردویی های فوق العاده خوشمزه رو باهاش درست کنید من هم بافر وهم بدون فر رو تو ویدئو آموزش دادم نکات: نکته ی مهم در تهیه ی این شیرینی دمای فر هستش که اگه زیاد باشه وزیاد داغ بشه شیرینی شروع میکنه به جوشیدن و ظاهرش بد میشه پس در طول پخت باید چک کنید که فر زیاد داغ نشه . نکته ی مهم دیگه هم زدن زرده و پودرقند هست که اگه کم هم بزنید موادتون شل میشه و پخش میشه و شکل شیرینی نا منظم میشه . برای فر دستساز حرارت زیرش برای این شیرینی باید کم باشه بدون شعله پخشکن . شیرینی پفکی رو در یخچال تا یکهفته میتونید نگهداری کنید. . شیرینی-نوروز سفره-هفتسین هفت-سین شیرینی-پفکی پفکی-گردویی شیرینی-عید سال-تحویل بدون-فر فر-دستساز شیرینی-بدون-فر پفکی-بدون-فر شیرینی عید-نوروز