مواد اولیه: پیاز یک عدد سیر 2حبه فیله مرغ 300 گرم رب 2قاشق غذاخوری تخم مرغ 2عدد ارد ½ پیمانه پودر سوخاری 100 گرم پنیرپارمسان 100 گرم روغن و نمک و فلفل به مقدار لازم پنیر موزارلا به دلخواه طرز تهیه: پیاز و سیر خرد شده را با رب و نمک و فلفل تفت میدهیم. در کاسه ای تخم مرغ را هم زده ارد و نمک را اضافه میکنیم در ظرفی جداگانه پودر سوخاری و پنیر پارمسان و نمک و فلفل را مخلوط کرده. فیله مرغ را ابتدا درون مخلوط تخم مرغ و سپس در پودر سوخاری میغلطانیم و بعد سرخ میکنیم سپس روی ان از سس پیاز و سیر ریخته و بعد پنیر موزارلا و بعد سرو میکنیم. Instagram: , Telegram: Apparat : Website: www://rojintaak.com - روژین-تاک روژین کنسروروژین محصولات-غذایی-روژین صنایع-غذایی-روژین رب-روژین سس-روژین تاریخ غذا غذای-ایرانی زندگی خورش آشپزی