پیتزا-پپرونی مواد لازم: برای ۳ عدد خمیر به قطر ۳۰ سانت آرد سفید یا آرد نان ۳ لیوان شکر ۱ قاشق غذاخوری پودر خمیر مایه ۱ قاشق غذاخوری نمک ۱ قاشق چایخوری روغن زیتون یا روغن مایع ۳ قاشق غذاخوری آب ولرم ۱ لیوان مواد لازم برای هر عدد پیتزا: پپرونی ۷ تکه ۷۰ گرمی فلفل دلمه خرد شده ۴ ق غ گوجه خرد شده ۳ ق غ پنیر پیتزا به میزان لازم آویشن به میزان لازم طرز تهیه: برای خمیر پیتزا،تمام مواد خمیر را باهم مخلوط کنید .ده دقیقه ورز بدید تا خمیر نرم و یکدستی بدست بیاد. اگر از خمیر مایه تون اطمینان ندارید،تست کنید. اگر خمیر کمی چسبنده بود،کمی آرد اضافه کنید. اما آرد زیادی به خورد خمیر ندید ،چون سفت میشه.اما اگر خمیر سفت بود،کمی آب اضافه کنید. ظرفی را چرب کنید ،خمیر را داخلش بزارید.درشو بپوشونید و یک ساعت در دمای محیط بزارید تا عمل بیاد و پف کنه. بعد از یک ساعت که خمیر عمل اومد، پف خمیر و بگیرید. خمیر را به ۳ قسمت تقسیم کنید. من از قالب به قطر ۳۰ سانت استفاده کردم. با این مقدار خمیر،سه عدد پیتزا به قطر ۳۰ سانت خواهید داشت. داخل ظرف رابا ۳قاشق روغن و ۱ قاشق آرد چرب کنید. یک تکه خمیر بردارید و