به نظرم کباب ته تالی یه غذایی بین کباب تابه ای و تاس کبابه که وقتی طعم کره ی محلی رو بهش اضافه میکنین خیلی خوشمزهتر هم میشه. راستی من شنیدم قدیمی های اراکی به قابلمه میگفتن تال! واسه همین هم اسم این غذا شده کباب ته تالی! شما میدونین چرا اسم این کباب دیگی که امروز بهتون آموزش دادم، شده ته تالی؟ مقدار مواد لازم برای ۲ نفر: گوشت چرخکرده ۴۰۰ گرم پیاز: ۲ عدد کره محلی (اختیاری) : ۲۰ گرم نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و فلفل قرمز به مقدار دلخواه سیب زمینی: ۱ عدد گوجه: ۲ عدد فلفل سبز : ۲ عدد برای سس کباب هم: رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری آبجوش: ۱ لیوان نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم و دلخواه. دوست دارین غذاهای محلی شهرای مختلف رو بهتون یاد بدم؟