کیک-خیس-فنجونی-بدون-فر-و-همزن مواد لازم برای چهار تا فنجان: آرد سفید قنادی نصف لیوان پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری شکر نصف لیوان بکینگ پودر یک قاشق چایخوری وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری تخم مرغ یک عدد شیر نصف لیوان روغن مایع یک چهارم لیوان طرز تهیه: شیر و شکر و پودر کاکائو را خوب بهم بزنید . نصف از مایه را کنار بزارید. به بقیه ش تخم مرغ و روغن مایع و وانیل بزنید و خوب بهم‌بزنید. بعدش آرد و بکینگ پودر اضافه کنید و بهم بزنید تا مایه کیک یکدست بشه. خمیر کاملا غلیظ و سنگینه.  از مایع کیک،تا نصف فنجان ها بریزید و بچینید داخل قابلمه و تا نصف ارتفاع فنجون ها،توی قابلمه آب بریزید و درشو با دمکنی بزارید. با حرارت متوسط بزارید، نیم ساعت بپزه(شعله به اندازه ای نباشه که آب قل قل کنه بریزه تو فنجون ها) تو این فاصله سس را که جدا کرده بودید، یک دقیقه روی حرارت کم بهم بزنید تا شکر حل بشه(نزارید بجوشه) بعد از نیم ساعت با چاقو چک کنید کیک پخته باشه. وقتی خنک شد با چاقو، سطح کیکها را سوراخ کنین و سس شکلاتی را روش بریزید تا جذب کیک بشه. نوش جان لینک کانال تلگرامی ما لینک اینستاگرام آشپزی با نرگس عزیز

کیک کاپ کیک آموزش کیک خیس طرز تهیه کیک

10 ماه پیش در دسته بندی آشپزی مدت زمان 02:23