گام اول : مرغ زیر دو کیلو بخر و تا دو ساعت در مخلوط آب نمک(نمک زیاد) و سرکه سفید(یک لیوان) خوابانده شود گام دوم : مرغ را مجدد در قابلمه آب روی شعله بزارید ، تا جوش اومد برش دارید گام سوم : طبق ویدیو مواد و ادویه ها رو باهم مخلوط کنید رب آلوچه یا رب انار ، روغن مزه دار شده در سیر یا روغن و پودر سیر،پودر انار ، ادویه مرغ و ماهی ، زرد چوبه ،فلفل سیاه و قرمز ، پول بیبر ،ادویه گلرنگ ، تخم گشنیز ،نمک ، زیره ،پودر پیاز گام چهارم : بیرون و داخل مرغ را مانند ویدیو آغشته به مواد کنید گام پنجم : در یک ماهی تابه روغن مرغ مواد زده را تفت دهید گام ششم : کف سینی فر را مطابق ویدیو از پیاز حلقه شده پر کنید و سپس داخل مرغ را با لیموهای آب گرفته شده و پیاز داغ و مقداری پیازهای حلقه شده پر کنید و روغن ماهیتابه را روی مرغ بریزید گام هفتم : مواد باقیمانده را با کمی آب مخلوط کنید و روی ظرف مطابق ویدیو ، بریزید گام هشتم : روی مرغ را ابتدا کاغذ روغن و سپس با ورق آلومینیوم بپوشانید مطابق ویدیو و مرغ را در فر با دمای ۲۲۰ درجه به مدت دو ساعت بگذارید گام نهم : در ماهی تابه جدا ، زرشک ،آلو بخارا و پیاز داغ و کمی شک