مواد لازم برای تهیه فالوده شیرازی. هفتصد گرم شکر را با شش لیوان آب جوش مخلوط میکنیم و نصف استان هم گلاب اضافه میکنیم. شهد نباید بجوشد و فقط شکر باید حل شود. بعد از سرد شدن شهد را در دو ظرف جدا میریزیم و به یکی کمی زعفران اضافه میکنیم و برای ده ساعت در فریزیز قرار میدهیم و در دو مرحله شهد یخ زده را با قاشق هم میزنیم تا حالت برفی به خود بگیرد. در ادامه یک بسته از رشته فالوده (میکلا) را خرد میکنیم و داخل آب در حال جوشیدن میریزیم تا به مدت 15 دقیقه بجوشد. سپس رشته فالوده را آب کش میکنیم و روی آن آب سرد میریزیم. مجدد آن را داخل آب یخ قرار میدهیم و آب کش میکنیم و در این مرحله کامل آب رشته هارو میگیریم. و بعد شهد برفی شکل را از فریزر بیرون می آوریم و داخل یک ظرف دیگر ابتدا یک لایه شهد یخ زده میریزیم و روش یک لایه رشته فالوده و با دو چنگال انقدر بهم میزنیم تا رشته ها سفید و سفت شوند. و داخل ظرفی فالوده خوری میریزم و روش آب لیموی تازه و شربت آلبالو میریزیم. فالوده زعفرانی را با بستنی هم میتونید میل کنید. در جای خنک درست کنید تا رشته ها نرم نشوند و حالت خودشون رو حفظ کنند. نوش جان فالوده-شی