بزقورمه یکی از غذاهای بومی و لذیذ کرمانیها است: مواد لازم: - نخود 1/5 پیمانه - گوشت ماهیچه یا سردست 500 گرم - کشک 1/5 پیمانه - پیاز 2 عدد - نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم - زعفران دم کرده به میزان لازم - گردو، پیاز داغ و نعنا داغ به میزان دلخواه طرز تهیه: یک عدد پیاز خرد شده رو تفت بدین بعد زردچوبه، گوشت، فلفل سیاه، نخود خیس کرده و آب رو بهش اضافه کنین. روی شعله ملایم بذارین تا گوشت و نخود بپزه. بعد از پخت، مواد رو خوب بکوبید بعد کشک، نمک و فلفل رو اضافه کنین و بذارین کمی دیگه روی حرارت بمونه. پیاز داغ و نعنا داغ رو در تابه ای دیگه درست کنین و بزقورمه تون رو با پیازداغ، نعنا داغ،گردو و زعفران دم کرده تزیین و نوش جان کنین. نکته: نخود رو از شب قبل خیس کنین اگر آب غذا زیاد بود قبل از کوبیدن آب رو جدا کنین. میتونین هنگام پخت گوشت سیر هم داخل غذا استفاده کنین. مواد اولیه این غذا رو از جانبو تهیه کنین! جانبو دوست خانواده