خورشت مرغ به روش های مختلفی آماده میشه، اینبار من این خورش رو با کنجد درست کردم، این خورشت شبیه به خورشت فسنجون هست اما با طعمی متفاوت لذت بردن از این خورشت سلیقه ایه، به نظر من طعم بدی نداره و یکبار امتحانش کنید. مواد لازم: - مرغ (ران یا سینه): ۳ تا ۴ تکه - کنجد خام ایرانی: 1 پیمانه - پیاز: 1 عدد متوسط - رب انار: ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری - زعفران دمکرده: ۱ قاشق غذاخوری (اختیاری) - یخ: چند تکه کوچک - آب سرد: 3 تا ۴ پیمانه - نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم - روغن: به میزان لازم طرز تهیه: - کنجد رو در تابه روی حرارت ملایم کمی تفت بدید، حواستون باشه نسوزه، بعد که خنک شد کنجد رو آسیاب کنید. - مرغها را با زعفران دمکرده، نمک و فلفل سیاه خوب مخلوط کنید و حدود 30 دقیقه کنار بگذارید تا مزهدار شود. - سپس در کمی روغن سرخ کنید تا سطح آن طلایی شود. - پیاز را رنده کنید و در یک تابه بدون روغن با حرارت ملایم تفت دهید تا آب آن کاملاً کشیده شود و کمی سبک شود. کنجد آسیاب شده را به پیاز اضافه کنید و کمی تفت دهید تا کنجد گرم شود. مراقب باشید نسوزد. - پس از گرم شدن کنجد و پیاز، آب سرد را ک