مربای گلابی / مربای گلابی مجلسی به سبک اشپزی رویا مواد لازم گلابی ۵۰۰ گرم شکر ۵۰۰ گرم چوب دارچین ۱ تکه کوچک زعفران دم کرده ۲ ق غ آبلیمو ۱ قاشق غذاخوری =========== مدت زمان پخت مربای گلابی،۲۵ الی ۳۰ دقیقه است. =========== نکته مهم: اگر در برش دادن گلابی و سیب تند و سریع باشین ،اصلا سیاه نمیشن و نیازی به خواباندن در اب و سرکه یا آب و ابلیمو نیست. ========== بخش بندی ویدئو 00:00 مقدمه 00:25 مقدار گلابی برای مربای گلابی 00:29 نحوه برش دادن گلابی 01:10 مقدار شکر در مربا 01:19 نحوه خواباندن گلابی در شکر 01:33 افزودن چوب دارچین 01:51 پخت مربای گلابی بدون آب 02:18 برداشتن کف روی مربا 02:38 افزودن زعفران دم کرده 03:02 قوام مربای گلابی 03:19 افزودن ابلیمو 03:37 کشیدن پارچه یا دم کنی بعد از خاموش کردن، روی مربا 03:50 نگهداری مربا در ظروف شیشه ای به مدت ۱ سال در جای خنک 04:15 کشیدن در ظرف سرو =========== روش-پخت-مربای-گلابی طرزتهیه-مربای-گلابی مربا-گلابی مربای-به مربای-گلابی مربای-خانگی مربای-انجیر گلابی مربای گلابی خانگی,مربای سیب,مربای هویج,طرز تهیه مربای گلابی,کمپوت گلابی,مربای گیلاس,