شیر برنج در عین سادگی و دستور پخت آسانی که دارد بسیار خوشمزه می باشد و علاوه بر اینکه این غذا طعم خوبی دارد بسیار مفید برای کودکان و سالمندان می‌باشد.شیر برنج را علاوه بر اینکه می تواند داغ نوش جان کنید می تواند به صورت سرد نیز سرو کنید و این غذا را می توان برای صبحانه یا شام پخت. برنج که از شب قبل خیسانده را با دو پیمانه آب داخل قابلمه بریزید دانه ها را اضافه کنید روی حرارت ملایم بگذارید تا برنج شفته شود بعد شیر را اضافه کنید بسته به ذائقه نمک یا شکر اضافه کنید درب قابلمه را نیمه بگذارید و یک قاشق داخل قابلمه بگذارید تا سر نرود هر از گاهی هم بزنید تا ته نگیرد در آخر کره و گلاب اضافه کنید بعد از اینکه گاز را خاموش کردید به دلخواه خامه اضافه کنید و با پودر دارچین یا گل محمدی اونو تزیین کنید و نوش جان کنید. شیر برنج رو میتونید در آخر با عسل یا شیره انگور شیرین کنید.