هویج-پلو-با-مرغ-و-ته-دیگ-آردی مواد لازم: برنج ۲ لیوان هویج درشت ۳ عدد روغن بهمیزان لازم شکر ۱ قاشق غذاخوری آبلیمو ۱ قاشق غذاخوری پیاز درشت ۱ عدد سینه مرغ ۱ تکه کامل نمک،فلفل،دارچین به میزان لازم زرشک ۲ ق غ زعفران دم کرده ۴ ق غ (۲ ق برای مایه گوشتی،۲ ق برای روی پلو ) برای ته دیگ: آرد گندم ۳ ق غ آب ۱/۴لیوان نمک زعفران ۲ ق غ طرز تهیه: هویج ها را شسته و با رنده درشت، رنده می کنیم.میتونید خلالی هم خرد کنید. سپس یک تابه بر می داریم و درون آن روغن می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم. سپس در تابه را بزاریدو هویج ها را به مدت ۱۰ دقیقه ، درون آن سرخ می کنیم تا نیم پز بشه. سپس بهش شکر و آبلیمو بزنید و مخلوط کنید.بعد هویج رو از تابه خارج کنید. داخل همون تابه،پیاز را ریز خرد کرده و به همراه روغن تفت میدیم تا سبک وشیشه ای بشه. سپس سینه مرغ را نواری خرد کنید و به پیاز اضافه کنید و تفت میدیم تا تغییر رنگ بده. نمک و ادویه ها رو اضافه کنید و تفت بدید. هویج تفت داده شده رو اضافه میکنیم و بهم میزنیم.زرشک و۲ ق غ زعفران را اضافه کنید و بهم بزنید. بعد گاز را خاموش کنید.میتونید بجای زعفران، رب گوج