طرز تهیه کیک آلبالو (به سبک شکوفه بانو ) مواد لازم کیک آلبالو آرد سفید ۱ونیم لیوان تخم مرغ ۳عدد درشت کره ۱۰۰گرم شکر ۱لیوان ماست نصف لیوان آلبالو به مقدار لازم بیکینگ پودر ۱قاشق غذا خوری سر پر وانیل نصف قاشق چایخوری کره و شکر را به مدت ۵ دقیقه با همزن برقی هم زده تا یکدست شود سپس تخممرغ ها و وانیل را اضافه کرده ۵دقیقه دیگر هم زده بعد ماست را اضافه کرده و ۲دقیقه دیگر هم زده سپس آرد و بیکینگ پودر را باهم الک کرده و کم کم به مواد اضافه کرده و با دور کند هم زن هم زده کف قالب را چرب کرده نصف مواد را در قالب ریخته و رویش آلبالو ریخته و نصف دیگر مواد. را هم اضافه کرده و در فر از قبل گرم شده با دمای۱۸۰درجه سانتی گراد حدود ۵۰دقیقه زمان داده تا کیک پخته شود نیم ساعت اول در فر را باز نکنید بعد از حدود ۴۰دقیقه گریل بالای فر را روشن کرده تا روی کیک هم طلایی شود سس آلبالو ۳ ق غ شکر ۱لیوان آب نصف لیوان آلبالو هسته گرفته ۱ق غ نشاسته روغن جدا کننده ترکیب کره و آرد و روغن مایع نوش جانتون . کیک کیک-آلبالو کیک-خونگی غذای-سالم آشپزی آشپزی-با-عشق شکوفه-بانو گیلان املش