کیک کشمش و گردو مواد لازم رو توی کپشن نوشتم این کیک عصرونه خوشمزه یکی از بهترین رسپی‌هاست؛ پس حتما سِیوش کنین مواد لازم: تخم مرغ  4  عدد شکر 1  پیمانه وانیل  ½ قاشق چایخوری ماست  1 پیمانه روغن مایع  1 پیمانه آرد 2 پیمانه بکینگ‌پودر 2 قاشق چایخوری کشمش پلویی ½ پیمانه گردو ½ پیمانه آرد برای اضافه کردن به کشمش‌ها  1 قاشق غذاخوری دمای فر گازی ۱۷۰ تا ۱۸۰ درجه دمای فر برقی حدود ۱۶۰ تا ۱۷۰ درجه زمان تقریبی پخت ۴۰ تا ۵۰ دقیقه قالب: ۲۵ سانت میان تهی یا قالب ۲۲ یا ۲۳ سانت گرد نکات مهم: اضافه‌کردن آرد به کشمش‌ و گردو باعث میشه ته نشین نشن! ماست رو با شیر جایگزین نکنید؛ چون شیر، مواد کیک رو شل‌تر میکنه و باعث میشه کشمش ها ته نشین بشن! چون مایعات کیک زیاد هست، موقع اضافه کردن حتما دقت کنید که مواد رو از کف قالب هم بزنید تا یکدست بشه. طرز تهیه رو توی فیلم کامل نشون دادم

کیک کیک عصرانه کشمش کیک کشمشی گردو

1 سال پیش در دسته بندی آشپزی مدت زمان 01:52