این نوع گوجه در روغن تا ماهها در یخچال قابل نگهداری است و همیشه میتوانید این نوع گوجه خاص را در انواع سالادها اضافه کنید و یا در هر ساندویچ به جای گوجه و کاهو فقط همین محصول را اضافه کنید و تفاوت را بچشید یا با پنیر و نان تست به عنوان پیش غذا یا میانوعده یا فینگرفود استفاده کنید اگر از فر گازی برای خشک کردن گوجه استفاده میکنید فقط شعله پایین روشن باشد و اگر فر برقی دارید حرارت بالا و پایین را همزمان روشن کنید. دما حدود هشتاد درجه باشد و چند ساعت زمان لازم هست تا گوجه ها خشک شوند. بعد از خشک کردن میتوانید تا چند ماه گوجهها را نگهداری کنید البته در جای خنک یا یخچال. ️برای نرم کردن از آب داغ استفاده نکنید چون باعث پخته شدن گوجه میشود و فقط تا حدی آب میتواند گرم باشد که دست را نسوزاند. طعم گوجه در فرآیند خشک شدن بسیار قویتر و بهتر میشود و نوعی مزه اومامی بوجود میاورد که اشتها و اشتیاق به غذاخوردن را به شدت بالا میبرد و به هیچ وجه با گوجه خشک نشده قابل مقایسه نیست پس دلیل اینکه ابتدا گوجه را خشک میکنیم و دوباره در آب نرم میکنیم همین است. مثل همه آموزشهایی دیگر فیلم کامل و رایگان