این اکبر جوجه عجیب خوشمزه است اینم بگم که به روش های مختلفی درست میشه اما روش اصلیش همینه خیلی هم راحته اکبر-جوجه مواد لازم: جوجه ۸۰۰ تا ۱ کیلویی کره : ۱۰۰ گرم زعفران و نمک سرکه : یک ق غ مرغی که انتخاب می کنید حتما کوچک باشه یک شب تا صبح بذارید داخل آب نمک که میزانش یک لیتر آب و ۴ قاشق سرخالی غذاخوری نمک و یک قاشق سرکه باید تو روغن شناور و زیاد با حرارت نسبتا بالا هر طرفشو سرخ کنید تا طلایی بشه بعد حرارت رو کم کنید مقداری کره و آب یا زعفران دم کرده اضافه کنید تا خالص روغن نباشه که موقع سرخ کردن خشک نشه چون بعد اضافه کردن مقداری آب و کره به روغن مانع سرخ شدن مرغ میشه و باعث میشه بپزه و مغز پخت بشه با حرارت کم و درب بسته یا دم کنی بذارید هر طرف مرغ حدودا ۳۰ دقیقه دیگه بپزه و تمام برای سس مخلوط رب انار، پودر گردو، بدلخواه شکر و کمی آب را با هم مخلوط کنید تا نسبتا رقیق بشه نوش جاااان

اکبر جوجه غذای سنتی آشپزی آموزش آشپزی جوجه کباب

10 ماه پیش در دسته بندی آشپزی مدت زمان 01:28