این اکبر جوجه عجیب خوشمزه است اینم بگم که به روش های مختلفی درست میشه اما روش اصلیش همینه خیلی هم راحته اکبر-جوجه مواد لازم: جوجه ۸۰۰ تا ۱ کیلویی کره : ۱۰۰ گرم زعفران و نمک سرکه : یک ق غ مرغی که انتخاب می کنید حتما کوچک باشه یک شب تا صبح بذارید داخل آب نمک که میزانش یک لیتر آب و ۴ قاشق سرخالی غذاخوری نمک و یک قاشق سرکه باید تو روغن شناور و زیاد با حرارت نسبتا بالا هر طرفشو سرخ کنید تا طلایی بشه بعد حرارت رو کم کنید مقداری کره و آب یا زعفران دم کرده اضافه کنید تا خالص روغن نباشه که موقع سرخ کردن خشک نشه چون بعد اضافه کردن مقداری آب و کره به روغن مانع سرخ شدن مرغ میشه و باعث میشه بپزه و مغز پخت بشه با حرارت کم و درب بسته یا دم کنی بذارید هر طرف مرغ حدودا ۳۰ دقیقه دیگه بپزه و تمام برای سس مخلوط رب انار، پودر گردو، بدلخواه شکر و کمی آب را با هم مخلوط کنید تا نسبتا رقیق بشه نوش جاااان

اکبر جوجه غذای سنتی آشپزی آموزش آشپزی جوجه کباب

5 ماه پیش در دسته بندی آشپزی مدت زمان 01:28