نصف لیوان آرد برنج نصف لیوان شکر ۱ لیوان برنج آسیاب شده(برنج رو ۳ ساعت خیس کنید و بعد داخل غذاساز پودر کنید بهتره ۱۰ درصد از برنج ها میکس نشده بمونه) ۱ لیوان گردوی پودر شده نصف لیوان شیره انگور(یا شیره انگور،شیره توت،شیره انجیر) ۱.۵ لیوان آب مخلوط کنید و ۱۵ دقیقه استراحت بدید با حرارت ملایم مدام هم بزنید وقتی به این غلظت رسید ۲-۳ ق غ روغن جامد یا کره اضافه کنید (روغن مایع به هیچ وجه استفاده نکنید) گهواره اش کنید و وقتی از حرارت افتاد اندازه گردو گرد کنید و هر مدلی دوست داشتین قالب بزنید حتما این حلوا متفاوت رو امتحان کنید نوش جان (مقدارها با لیوان دسته فرانسوی است)