سلام به روی ماهتون با آموزی یه املت خوش مزه و متفاوت همراه من باشید مواد لازم: پیازچه: ۱ بسته اسفناج: یک بسته تخم مرغ: ۵ عدد روغن: ۱/۴ پیمانه کره: ۲۰ گرم شیر : ۳ قاشق سوپخوری نمک : ۳قاشق چایخوری فلفل سیاه : ۳ قاشق چایخوری پنیر خامه ای: ۵۰ گرم نان تافتون : ۱ عدد پیازچه رو به صورت حلقه ای برش دادم اسفناج و چند تا برش دادم که راحت تر باشم پیازچه رو با مقداری روغن و کره کمی سرخ کردم بعد اسفناج و اضافه کردم بعداز پخت کامل اسفناج پنیر خامه ای، نمک و فلفل سیاه و اضافه کردم تم زدم تا یکدست بشه تخم مرغ ها رو هم زدم تا از لختگی دربیان بعد شیر، نمک و فلفل سیاه اضافه کردم هم زدم تا یک دست بشه داخل تابه روغن ریختم تخم مرغ ها رو داخل تابه ریختم یکم تخم مرغ بست نون و روش گذاشتم بعداز دو سه دقیقه برگردوندم یکم نون سرخ شد مخلوط تخم مرغ و روی یک طرف تخم مرغ ریختم و بعد یک سمت دیگه تخم مرغ و برگردندم ممنون که آموزش و با لایک و کامت های زیباتون حمایت می کنید

آشپزی آموزش آشپزی املت طرز تهیه املت صبحانه

7 ماه پیش در دسته بندی آشپزی مدت زمان 04:27