کیک-تولد-خامه-ای-زمستانی-با-تم-برف کیک-تولد-خامه-ای-با-تزئین-فوندانت مواد لازم: تخم مرغ ۲ عدد آرد سفید قنادی ۳/۴ لیوان شکر نصف ليوان بیکینگ پودر ۲/۳ ق چ وانیل ۱/۳ ق چ آب جوش ۳ ق غ روغن ۳ ق غ قالب قطر ۱۴ سانتی ارتفاع ۹ خمیر فوندانت به میزان لازم(از لوازم قنادی تهیه کنید ) رنگ پودری طلائی +وانیل مایع در صورت دلخواه برای تزئین خامه قنادی نیم کیلو شیر مقداری برای مرطوب کردن کیک موز و گردو به اندازه نیاز در صورت دلخواه کاتر برف رنگ ژله ای آبی چند قطره نشاسته ذرت مقداری برای اینکه کار کردن با خمیر راحت باشد طرزتهیه: ابتدا زرده وسفیده را جدا میکنیم. سفیده ها را میزنیم تا کمی کف کنه نیمی از شکر را بصورت بارانی اضافه میکنیم وبا دور تند همزن انقدر میزنیم تا سفیده پف کنه واز ظرف برنگرده. میزاریم کنار یا داخل یخچال. بعد داخل ظرف دیگه زرده وباقیمانده شکر و وانیل را اونقدر میزنیم تا کرمی رنگ وکشدار بشه. آب جوش را اضافه میکنیم. وباز هم میزنیم تا شکر باز شود .روغن مایع را اضافه کرده و بهم میزنیم در حدی که مخلوط بشه. همزن راخاموش کرده ادامه کار را با لیسک انجام میدهیم . سفیده ها را با زرد