شما دلمه ترش دوست دارید یا شیرین؟ مواد میانی به مقدار برگتون بستگی داره و البته ذائقه ی خودتون که چقدر شیرین باشه و... برنج ۴ پیمانه لپه پخته ۱ پیمانه سبزی دلمه ۲۰۰ گرم زردچوبه،دارچین و آویشن از هر کدوم ۱ ق م ¼پیمانه رب انار پودر قند و آب انار به میزان دلخواهد اگر آب انار نداشتید میتونید رب انار رقیق شده بریزید طرز تهیه: برگ های مو رو میشوریم و داخل آب در حال جوش میریزیم به محض تغییر رنگ از آب خارج میکنیم نیازی به شستن مجدد نیست برای مواد میانی من گوشت چرخ شده رو با پیاز تفت دادم زردچوبه دارچین آویشن و نوک قاشق چایخوری نمک سبزی دلمه رو اضافه و تفت دادم لپه پخته شده و در نهایت رب انار ریختم برنج رو زنده تر آبکش میکنیم و مواد گوشتی رو بهش اضافه میکنیم من دو سه قاشق پودر قند هم میزنم حالا برای پیچیدن داخل تابه دو طرفه میچینیم حالا برای سسِ رویِ دلمه : پودرقند رو با آب انار طبیعی که تو فریزر نگه داشته بودم مخلوط کردم و ریختم روی دلمه ها یکم هم روغن اضافه و با حرارت خیلی کم زمان میدیم تا برشته بشه و دم بکشه