دستور تهیه ورق سمبوسه: عناصر: 3 فنجان آرد همه منظوره (600 گرم) 1 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت (15 گرم) 1 قاشق غذاخوری نمک (5 گرم) 1 1/3 فنجان آب 1/2 فنجان روغن نباتی 1/2 فنجان قیمه یا کره ذوب شده آرد برای گردگیری دستور تهیه دستور پخت: در یک کاسه، آرد همه منظوره، نشاسته ذرت و نمک را با هم مخلوط کنید. در حالی که مواد را با دست یا با همزن مخلوط می کنید، به تدریج آب را به آن اضافه کنید. خمیر را حدود 10 دقیقه ورز دهید تا یکدست شود. خمیر را روی یک تخته با استفاده از غلتک خمیر به شکل مربع پهن کنید. روغن نباتی و روغن یا کره ذوب شده را در یک کاسه کوچک مخلوط کنید. خمیر را با برس مخلوط کرده و آن را از وسط تا کنید. خمیر تا شده را دوباره با قلم مو مخلوط کرده و کمی آرد بپاشید. روند تا زدن و مسواک زدن خمیر را با مخلوط و کمی آرد بین هر چین تکرار کنید و در مجموع چهار تا بزنید. روی خمیر را بپوشانید و 10 دقیقه استراحت دهید. بعد از 10 دقیقه روی تخته را آرد پاشی کنید و خمیر را دوباره تا کنید و تا حد امکان به شکل مربع پهن کنید. خمیر را نصف کنید. تابه یا تاوه را روی حرارت متوسط گرم کنید. یکی از نیمه های