برای درست کردن این پاستیل باید ۲ قاشق غذاخوری پودر ژلاتین داخل ظرف میریزیم و یک دسته پودر ژله به اون اضافه میکنیم و نصف پیمانه آب سرد داخلش میریم و ۱۰ دقیقه روی حرارت کتری میزاریم و هم میزنیم بعد باید بهش ۲ قاشق گلوکز اضافه کنید که میتونید از بیرون تهیه کنید یا خودتون در خانه خیلی راحت گلوکز درست کنید برای درست کردن گلوکز مقداری آب رو توی قابلمه بریزید و بزارید کمی داغ بشه و و بهش شکر اضافه کنید و بعد از ۵ دقیقه یکم آب لیمو بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم و بزارید کمی خنک بشه و داخل مایع پاستیل بریزید و هم بزنید و بعد داخل قالب بریزید برای راحتی کار قالب رو چرب کنید اگر قالب نداشتید داخل یه ظرف مایع پاستیل رو بریزید روش رو سلفون بکشید و به مدت ۳ ساعت بزارید داخل یخچال و برش بزنید و اگر در قالب بود از قالب در بیارید