کیک-آلبالو-و-شکلات مواد لازم: تخم مرغ ۲ عدد شکر ۳/۴ ایوان آرد ۱ و ۱/۴ لیوان پودر کاکائو ۲ ق غ شیر ۱/۴ لیوان روغن ۱/۴ لیوان آلبالو ۲۰ عدد شکلات خرد شده مقداری (۵۰ گرم) طرز تهیه تخم مرغ، شکر و وانیل را با دور تند هم بزنید تا کرمی و حجیم بشه . شیر و روغن را اضافه کنید و چند ثانیه هم بزنید . آرد، بکینگ پودر، پودر کاکائو را روی مواد قبلی بریزید و با لیسک به آرامی هم بزنید تا یکدست بشه. هسته آلبالو ها را بیرون بیاریدو به همراه شکلات خرد شده اضافه کنید . قالب را با ۱ ق غ آرد سفید و ۳ ق غ روغن مایع چرب کنید. مایه کیک را داخل قالب میان تهی به قطر ۲۲ و ارتفاع ۷ بریزید. در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۴۰ دقیقه بپزید. ولی باز بستگی به فرتون داره حتما با خلال دندان چککنید. میتونید مایه کیک را داخل قالب کاپ کیک بریزید و با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه بپزید. نوش جان لینک کانال تلگرامی ما لینک اینستاگرام آشپزی با نرگس عزیزای دلم،برای تماشای کلیپ های آشپزیم در یوتیوب ،بزنید روی این لینک برای تماشای کلیپ های آشپزیم با حجم خیلی کم ،در صفحه آپارات،همین الان بزن رو لینک و ببی