تا حالا شده وقتی تهچین درست میکنی همه بگن: بابا تو دیگه کی هستی؟ دست شیطونو بستی؟! امروز میخوام بهتون این قول رو بدم که با درست کردن این ته چین مرغ و بادمجون میتونین دل همه رو ببرین البته به شرط اینکه این پست رو لایک کنی هااا وگرنه تهچین‌تون اصلا خوشمزه نمیشه مقدار مواد لازم برای سه الی چهار نفر: سینه مرغ یک عدد نمک و فلفل سیاه و زعفران و روغن کنجد هویج یک عدد فلفل دلمه ای کوچک ۱ عدد سیر دو حبه برگ بو یک عدد آب جوش یک لیوان + برنج ۳ پیمانه ماست چکیده: سه قاشق غذاخوری آب نصف لیمو ترش زرده تخم مرغ: ۳ عدد سفیده تخم مرغ: یک عدد گلاب : ۱ قاشق غذاخوری نمک و فلفل سیاه زعفران به مقدار دلخواه روغن کنجد یک قاشق غذاخوری بادمجان سه عدد کره: ۲۰ گرم زرشک سه قاشق غذاخوری نکات مهم: ۱) برای اینکه بادمجونا تلخی نداشته باشن و روغن خیلی کمی جذب کنن اونها رو نیم ساعت الی یک ساعت توی آب نمک بذارین و بعد بشورین و خشکشون کنید و توی روغن سرخشون کنید. ۲) برنج رو هم وقتی آبکش کنید که شصت درصد پخته باشه و به اصطلاح کمی دون برش دارین. ۳) زرده ی تخم مرغ رو حسابی هم بزنین چون اینکار بوش رو از بین میبره، فلفل سیاه

ته چین ته چین مرغ آشپزی آموزش آشپزی ترفند آشپزی

10 ماه پیش در دسته بندی آشپزی مدت زمان 02:24