مواد لازم: سه عدد سیب زمینی پوست کنده (800 گرم) اب نمک یک قاشق چایخوری نصف قاشق چای خوری زیره فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری پودر سیر نصف قاشق چایخوری پودر پیاز نصف قاشق چایخوری نصف قاشق چای خوری فلفل چیلی یک قاشق غذاخوری جعفری (10 گرم) پنیر موزارلا نصف فنجان (100 گرم) پنیر خامه ای نصف پیمانه (100 گرم) نشاسته ذرت نصف فنجان (100 گرم) آرد همه منظوره نصف پیمانه (100 گرم) نمک و فلفل سیاه یک فنجان آب پودرهای سوخاری دستورالعمل ها: سیب زمینی های پوست گرفته را در قابلمه ای بریزید و روی آنها را با آب بپوشانید. سیب زمینی ها را به مدت بیست و پنج تا سی دقیقه یا تا زمانی که نرم شوند بجوشانید. سیب زمینی ها را بیرون بیاورید و در کاسه ای له کنید. یک قاشق چایخوری نمک، نصف قاشق چایخوری زیره، نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه، نصف قاشق چایخوری پودر سیر، نصف قاشق چایخوری پودر پیاز، نصف قاشق چایخوری فلفل چیلی و یک قاشق غذاخوری جعفری (10 گرم) را به سیبزمینیهای له شده اضافه کنید. همه چیز را مخلوط کنید تا قوام مخلوط سفت شود. در یک کاسه جداگانه، نصف فنجان پنیر موزارلا (100 گرم) و نصف فنجان پنیر خامه ای (100 گر