دو عدد پیاز رنده شده را توی روغن تفت بدید . دو پیمانه یا تقریبا ۴۰۰ گرم گردوی چرخ شده رو اضافه و تفت بدید. ۴ لیوان آب اضافه در قابلمه را بذارید و اجازه بدید ۲ ساعت روی حرارت متوسط باشه. ۲ بار هر یک ساعت چند تکه یخ داخل خورشت بندازید تا روغن گردوها جدا بشه. توی این فاصله ۴ تکه مرغ را کمی تفت بدید و کنار بگذارید. وقتی روغن گردوها کاملا دراومد یک قاشق چایخوری زردچوبه نصف قاشق چایخوری نمک و فلفل سیاه اضافه یک پیمانه رب انار و بعد مرغهای سرخ شده را اضافه کنید. دوباره روی حرارت بذارید تا مرغها کاملا بپزه و خورشت جابیفته. حرارت زیاد نباشه تا روغن گردوها کاملا دربیاد و خورشتتون خوش طعم بشه. توی ظرف دلخواه سرو و با برنج نوش جان کنید. نکته : این خورشت طعم ملس داره اگر شیرین تر میپسندید از شیره خرما یا شیره انگور استفاده کنید.