طرز تهیه آش ماست/ آش ماست محلی با شنگ و پاغازه/ یلمیح و غازیاغی مواد لازم گیاه محلی شامل:پاغازه و شنگ(یلمیح و غازیاغی) نیم کیلو پیاز درشت ۳ عدد عصاره مرغ به مقدار کافی بلغور گندم و برنج نیم دانه (مخلوط) ۱ لیوان نخود ۱ لیوان سیب زمینی نگینی شده ۱ عدد درشت زردچوبه و فلفل سیاه از هر کدام نصف قاشق مرباخوری نمک ۱ قاشق غذاخوری روغن مایع پیاز داغ، نعناع داغ و ماست برای تزئین ======== 00:00 مقدمه 00:34 معرفی گیاه شنگ و پاغازه 01:15 پاک کردن سبزی یلمیح و غازیاغی 02:13 طرز تهیه آش ماست محلی 02:43 پیاز داغ 05:49 خواص گیاه پاغازه/ خواص گیاه غازیاغی 06:08 خواص گیاه شنگ/خواص گیاه یلمیح 06:25 انتهای پخت آش ماست 07:05 تزئین آش ماست ============= آش-ماست آش-محلی آش-پاغازه آش-شنگ طرز-تهیه-آش-ماست آش-ماست-شیرازی آش-ماست-تبریز آش,طرز تهیه آش ماست ساده,آموزش آش ماست,آش ماست تبریزی,ماست,آش ماست ترکی,طرز تهیه آش ماست تبریز,آش با ماست,آش دوغ,آش ماست خوشمزه,آش ماست اردبیل,آش ماست کردی,آش ماست اصیل,آش خوشمزه,ماست با آش,آش ماست سبزواری,آش ماست یا آش دوغ,آش ماست کرمانشاه,آش رشته,روش درست کردن آش ماست,اش